עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מרציפן הוראות הכנה

"מרציפן - כל אחד יכול" -תערובת להכנה קלה ומהירה של מרציפן איכותי
200 גרם תערובת "מרציפן כל אחד יכול"
2 כפות מים רותחים

הוראות ההכנה

  1. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים 2 כפות מים רותחים.
  2. בוחשים בעזרת כף עץ עד שהמים נבלעים באבקה ומתחיל להיווצר גוש מרציפן. 
  3. ממשיכים בלישה ידנית קצרה בלבד ויוצרים צורת גליל.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקום קריר ויבש.
לאחר הכנתו, המרציפן טוב לשימוש עד שבועיים ימים.
 
טיפים
  • להטמעת הטעמים, רצוי לתת למרציפן לנוח כמה שעות לפני השימוש.
  • מעולה לאפייה כמילוי של קרואסונים, רולדות ולציפוי עוגות וקאפקייקס.
  • המרציפן מצוין למאכל כפי שהוא. ניתן להוסיף לו אגוזים למיניהם, פירות יבשים שבבי שוקולד ועוד. 
  • הוא קולט היטב צבעי מאכל ומאפשר עיצוב פירות, פרחים ודמויות כחומר ביד היוצר.
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל