עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

פרסבורגר תפוחים ומרציפן

פרסבורגר אגסים ומרציפן
חומרים ל-2 עוגות באורך 40 ס"מ:
בצק פרסבורגר:
200 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
10 גרם מלח
2 חלמונים
150 מ"ל חלב
500 גרם קמח
30 גרם שמרים טריים
  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה אבקת סוכר חמאה ומלח
  • מוסיפים את החלמון והחלב וממשיכים לערבב 2-3 דקות
  • מוסיפים את הקמח והשמרים ולשים כ-2 דקות נוספות
  • מעבירים לכלי נקי, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור לכמה שעות ועדיף ללילה

המתכון באדיבות דרור כהן – בייקרי 365
למלית:
6 אגסים/תפוחים קטנים
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כמה מקלות קינמון או כפית אבקת קינמון (אופציונלי)
2 חבילות (400 גרם) אבקת מרציפן "כל אחד יכול" של המרשלג (מוכן לפי ההוראות)
  • קולפים ומגלענים את האגסים וחותכים אותם לחצאים
  • שמים את הסוכר, המים והקינמון בסיר ומביאים לרתיחה
  • מבשלים את הסירופ עוד 5 דקות ומכניסים פנימה את האגסים
  • מבשלים את האגסים בסירופ על אש נמוכה תוך כדי ביעבוע עדין כ-15 דקות
  • מסננים את האגסים מהסירופ ומצננים. את יתרת הסירופ ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר לשימוש חוזר או לשימושים אחרים

הרכבה:

  • מכינים את המרציפן לפי ההוראות שעל האריזה
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל X4030 ס"מ
  • משטחים את המרציפן למלבן צר וארוך ומניחים במרכז הבצק
  • חותכים את האגסים המבושלים לפרוסות ומניחים אותם לאורך כל המרציפן
  • חותכים משולי הבצק משני צידי המרציפן רצועות ברוחב 1 ס"מ ומקפלים אותן לסירוגין תוך כדי מתיחה מעל המלית אל הצד השני – פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל
  • מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות

    

בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל