למלית: 6 אגסים/תפוחים קטנים 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים כמה מקלות קינמון או כפית אבקת קינמון (אופציונלי) 2 חבילות (400 גרם) אבקת מרציפן "כל אחד יכול" של המרשלג (מוכן לפי ההוראות)
קולפים ומגלענים את האגסים וחותכים אותם לחצאים
שמים את הסוכר, המים והקינמון בסיר ומביאים לרתיחה
מבשלים את הסירופ עוד 5 דקות ומכניסים פנימה את האגסים
מבשלים את האגסים בסירופ על אש נמוכה תוך כדי ביעבוע עדין כ-15 דקות
מסננים את האגסים מהסירופ ומצננים. את יתרת הסירופ ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר לשימוש חוזר או לשימושים אחרים
הרכבה:
מכינים את המרציפן לפי ההוראות שעל האריזה
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל X4030 ס"מ
משטחים את המרציפן למלבן צר וארוך ומניחים במרכז הבצק
חותכים את האגסים המבושלים לפרוסות ומניחים אותם לאורך כל המרציפן
חותכים משולי הבצק משני צידי המרציפן רצועות ברוחב 1 ס"מ ומקפלים אותן לסירוגין תוך כדי מתיחה מעל המלית אל הצד השני – פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל
מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות