עברית
|
english
|
العربية
03-6820455
ראשי
אודות
למד עוד אודותינו
הסיפור המשפחתי
בין לקוחותינו
כתבו עלינו
מרציפן
בצק סוכר
אבקות
מרנג
מקרון
מרציפן
רויאל אייסינג
קישוטי עוגה
טיפטופים
ציפיקייק
השוק המקצועי
טופס הזמנה
אישורים והסמכות
טיפים
רעיונות ליצירה
מתכונים
בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
הוראות הכנה
שאלות ותשובות
מתכוני שבועות
יצירת קשר
טיפים
מלית קרם לימון
החומרים:
2 ביצים
120גר` סוכר
קליפה מגוררת מ- 2.5 לימונים
80 גר` מיץ לימון
150 גר` חמאה מרוככת
ההכנה:
בוחשים בעזרת מטרפה את הביצים הסוכר גרירת הלימון ומיץ הלימון. מחממים תוך ערבוב על גבי להבת אש נמוכה עד סף רתיחה. מורידים מהאש ומצננים לגמרי. מערבלים את החמאה במיקסר ומוסיפים בהדרגה את קרם הלימון. מקררים במקרר.
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי