|
|
|
|
|
|
|
|
מקרון שוקולד במילוי קרם חמאת בוטנים ובוטנים מלוחים
החומרים:
125 גר מאת בוטנים
50 גר חמאה לא מלוחה
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
75 גר אבקת סוכר
1 כף דבש
25 גר בוטנים מלוחים קיצוצים גס
ההכנה:
- מקציפים את שני סוגי החמאות.
- מוסיפים את התמצית, אבקת הסוכר והדבש וממשיכים בהקצפה לקבלת קרם. בתנועות עטיפה מוסיפים את הבוטנים.
- ממלאים את המקרונים.
- ניתן לעטר בשוקולד מומס.
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|