|
|
קרם שוקולד לבן בניחוח וניל
|
|
|
|
|
|
|
|
|
החומרים:
220 גר` שוקולד לבן משובח
180 גר` שמנת מתוקה
מקל וניל מדגסקר
מקל וניל ממקסיקו
מקל וניל מטהיטי
אבקת מקרון כל אחד יכול של המרשלג
ההכנה:
- מכינים את המקרונים לפי הוראות ההכנה.
- מכינים קרם שוקולד לבן: מחממים את השמנת וזרעי הוניל עד לסף רתיחה.
- מסירים מהלהבה מכסים בניילון נצמד ומשהים 30 דק`.
- ממיסים את השוקולד, מסננים את השמנת ומוסיפים בהדרגה לשוקולד.
- מכסים ונותנים לקרם להתקרר ולהתייצב. ניתן להקציב קלות את הקרם לקבלת קרם אוורירי וניתן להשתמש כמו שהוא.
- מורחים עם כפית או מזלפים את הקרם בשקית זילוף על המקרון.
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|