1. מכינים מרנג לפי הוראות ההכנה, מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על תבנית סיליקון הפוכה של חצאי כדור (כדי ליצור מקום למילוי הפנימי), אופים בתנור על חום של 100 מעלות כשעה וחצי עד לייבוש מלא.
2. למלית תותים: חותכים תותים (או כל פרי אחר) לקוביות ושמים בתוך קערה, מוסיפים מחית תות, מערבבים היטב ובעזרת כף וממלאים את חצאי כדורי המרנג.
3. מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים את המסקרפונה עם מקל וניל ואבקת סוכר במהירות בינונית עד לתערובת אחידה וקרמית (בערך דקה). מעלים את מהירות המיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמנת המתוקה עד שמתקבלת קציפה אחידה ויציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים על חצאי כדור המרנג. מקשטים בפירות ומגישים.