חומרים לעוגה גבוהה בקוטר 23 ס"מ:
6 תפוחים קטנים מזן גולדן דלישס
מיץ מלימון אחד
1 חבילת מרציפן "כל אחד יכול" של המרשלג (200 גרם מרציפן)
1/4 כפית מלח
200 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
4 ביצים גודל L
150 גרם קמח (כוס ורבע פחות כף)
85 גרם קורנפלור (9 וחצי כפות)
2 כפיות אבקת אפייה
מקלפים ומגלענים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1 ס"מ
טובלים את התפוחים במיץ הלימון לציפוי ושומרים אותם בצד
מכינים את המרציפן על פי ההוראות שעל האריזה עד לקבלת כדור מרציפן
מגררים את המרציפן בפומפיה לקבלת פירורים גסים
שמים בקערת מיקסר את המרציפן, החמאה, הסוכר והמלח ומערבלים עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים פנימה את הביצים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים יחד את האבקות ומקפלים אל התערובת ולאחר מכן מקפלים פנימה את התפוחים
משמנים היטב תבנית בגודל המתאים ויוצקים פנימה את התערובת
אופים בתנור כשעה ועשר דקות ב-180 מעלות עד שקיסם המוכנס המרכז העוגה יוצא נקי בערך במחצית האפייה מכסים את החלק העליון של העוגה בנייר כסף רופף על מנת למנוע השחמת יתר