|
|
עוגיות שוקולד צ"יפס ומרציפן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מרכיבים ל-25 עוגיות:
100 גרם חמאה
כוס וחצי סוכר 1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
שוקולד צ`יפס שוקולד מריר
מרציפן כל אחד יכול המרשלג
המתכון באדיבות הקונדיטורית דנה ברזק
אופן ההכנה:
מכינים את המרציפן לפי ההוראות על האריזה.
מקררים בזמן שמכינים את תערובת העוגיות.
מחממים תנור ל180 מעלות.
ממיסים בקערת חסינת חום חמאה במיקרוגל, מוסיפים סוכר וטורפים.
מוסיפים ביצה וטורפים היטב. מוסיפים תמצית וניל, ממשיכים לטרוף.
מניחים את המטרפה ולוקחים את הלקקן, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים בתערובת עד שהכול נטמע.
מוסיפים שוקולד צ`יפס.
מוציאים את המרציפן מהמקרר ומגלגלים לכדורים קטנים ומוסיפים לתערובת.
מניחים נייר אפייה על גבי תבנית אפייה, מכינים כדורים מהבצק ומניחים במרווחים בתבנית.
אופים במשך 12 דקות.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|