200 גרם קמח
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
2 חלמונים
4 כפות סוכר
200 גר` "מרציפן – כל אחד יכול"
סוכר לקישוט ההכנה:
מכניסים את הקמח, החמאה והסוכר למעבד מזון ומפעילים לכמה שניות עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים חלמונים ומלח ומעבדים בכמה פולסים קצרים במעבד מזון רק עד לקבלת בצק ממנו ניתן להכין כדור. יש להימנע מלישת יתר. עוטפים את הכדור בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה . מרדדים את הבצק עד לעובי המבוקש. ומחזירים למקרר לחצי שעה נוספת .
מרדדים את המרציפן, מניחים אותו על הבצק. חותכים למשולשים ומגלגלים מהצד הרחב לצר. מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט סוכר. מכניסים לתנור בחום בינוני לכ-20 דקות עד להשחמה קלה.