|
|
|
|
|
|
|
|
חומרים לאינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 18:
65 גרם חמאה
175 גרם מרציפן "המרשלג"
125 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
70 גרם קמח תופח
60 מ"ל חלב
גרידה מלימון אחד
2 אגסים קלופים ופרוסים
שקדים מולבנים פרוסים לקישוט
מתכון וצילום גל קלדרון
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקרימים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, המרציפן, החמאה וגרידת הלימון עד לקבלת קרם אחיד.
- מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבלים עוד כדקה.
- מוסיפים בהדרגה את הקמח והחלב, עד לקבלת תערובת אחידה
- מעבירים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה
- מסדרים את פרוסות האגסים מלמעלה, מעליהן את השקדים הפרוסים
- אופים כ- 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים
- מצננים לפחות שעה ואוכלים!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|