|
|
תפוזים, סולת, קוקוס ומרציפן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
כמות ל-30 יחידות:
4 חלבונים 3/4 כוס סוכר כוס סולת כוס קמח כוס קוקוס שקית אבקת אפייה 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים אבקת מרציפן "כל אחד יכול" של המרשלג לסירופ: כוס מים כוס סוכר מיץ מחצי לימון לקישוט: אבקת סוכר
המתכון באדיבות הקונדיטורית דנה ברזק
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים בקערה חלבונים וסוכר ומקציפים.
- מערבבים את החומרים היבשים (סולת, קמח, קוקוס ושקית אבקת אפייה), מוסיפים שמן ומיץ תפוזים. מערבבים היטב.
- מאחדים את שתי התערובות, חותכים 100 גרם מרציפן מוכן של המרשלג לריבועים, מוסיפים לתערובת. מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק.
- אופים למשך 30 דקות.
- מכינים סירופ ממים, סוכר ולימון. כשהעוגה מתקררת שופכים את הסירופ. מקררים במקרר. מקשטים עם אבקת סוכר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|