|
|
|
|
|
|
|
|
כמות ל-30 יחידות:
250 גרם מרציפן כל אחד יכול של המרשלג
150 גרם שוקולד חלב
20 גרם אגוזי לוז קצוצים
לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב
כף שמן
כ-80 גרם אבקת קקאו
- מכינים את המרציפן לפי הוראות ההכנה בגב השקית
- ממיסים שוקולד חלב בבן מארי או במיקרוגל בפולסים, מאחדים עם המרציפן ולאחר מכן מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים היטב.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של כחצי שעה.
- מוציאים מהמקרר ומגלגלים לעיגולים.
- לציפוי: ממיסים שוקולד חלב עם 2 כפות שמן, טובלים את הטראפלס בשוקולד ומגלגלים בקקאו .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|