מרכיבים ל-25 יחידות: חבילת עוגיות סנדוויץ`
מרנג כל אחד יכול של המרשלג
350 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
מכינים את המרנג לפי הוראות ההכנה.
חוצים את העוגיות לשניים, מניחים על נייר אפייה. מעבירים את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 12 ומזלפים שלוש תלוליות אחד מעל השני. מקפיאים למשך 20 דקות.
ממיסים שוקולד במיקרוגל, מוסיפים שמן קנולה, מעבירים לכלי עמוק וטובלים כל קרמבו בשוקולד ומחזירים לתבנית. מקפיאים למשך 20 דקות.