מרכיבים: 200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד
כוס סוכר
4 ביצים
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
גנאש שוקולד דבש: 200 גרם שוקולד
2 כפות דבש
350 מ"ל שמנת מתוקה
תערובת מרנג כל אחד יכול של המרשלג
אופן ההכנה:
מכינים לילה מראש את הגנאש – מביאים לסף רתיחה את השמנת והדבש, מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
שופכים על השוקולד את השמנת והדבש, וטורפים להמסה של השוקולד. מקררים עד למחרת.
עוגה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים במיקרוגל בקערה חסינת חום שוקולד וחמאה להמסה. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה. מעבירים לתבנית משומנת ואופים למשך 20 דקות. מצננים. גנאש - מקציפים את הגנאש במיקסר עד לקבלת קרם יציב, מורחים מעל העוגה. שומרים במקרר. מרנג - מכינים את תערובת המרנג לפי ההוראות. אם רוצים שיהיה בצבע, מוסיפים מעט צבע מאכל ומקפלים עם לקקן.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 10/12 ומזלפים צינורות על נייר אפייה. אופים לפי הוראות. מצננים, שוברים ומניחים מעל העוגה.