עברית
|
english
|
العربية
03-6820455
ראשי
אודות
למד עוד אודותינו
הסיפור המשפחתי
בין לקוחותינו
כתבו עלינו
מרציפן
בצק סוכר
אבקות
מרנג
מקרון
מרציפן
רויאל אייסינג
קישוטי עוגה
טיפטופים
ציפיקייק
השוק המקצועי
טופס הזמנה
אישורים והסמכות
טיפים
רעיונות ליצירה
מתכונים
בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
הוראות הכנה
שאלות ותשובות
מתכוני שבועות
יצירת קשר
טיפים
מלית גנש שוקולד תפוז
החומרים:
250 גר` [1 מיכל] שמנת מתוקה
200 גר` שוקולד מריר
קליפה מגוררת מחצי תפוז
ההכנה:
מחממים את השמנת עד סף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, שבור לחתיכות קטנות ואת גרירת קליפת תפוז. מערבבים להמסת השוקולד ולאחדות הקרם. מצננים לטמפרטורת החדר.
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי