|
|
|
|
|
מרציפן זה לא סתם ממתק... או שאוהבים, או שסולדים, אבל מהמרציפנים שלנו קשה מאד להתעלם. מושבעי המרציפן ימצאו שהכי טוב לאכול אותו במצבו הגולמי או בכל וריאציה אחרת כגון: שילוב משגע בעוגות ועוגיות, או ב"שידוך" מעניין עם שוקולד, נוגט ופירות. המרציפנים שלנו מבוקשים במיוחד על ידי הצרכנים, הודות לאיכות וטריות השקדים המובחרים המרכיבים אותם, המכילים רמות גבוהות של מגנזיום, ברזל, סידן וויטמינים טובים. את המרציפנים של המרשלג ניתן להשיג באחוז משתנה של מרכיב השקדים, כאשר אחוז גבוה יניב טעם אופייני עז ומרוכז, אחוז נמוך של שקדים יספק מענה מתוק בעל מרקם קטיפתי וטעים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|