עברית
|
english
|
العربية
03-6820455
ראשי
אודות
למד עוד אודותינו
הסיפור המשפחתי
בין לקוחותינו
כתבו עלינו
מרציפן
בצק סוכר
אבקות
מרנג
מקרון
מרציפן
רויאל אייסינג
קישוטי עוגה
טיפטופים
ציפיקייק
השוק המקצועי
טופס הזמנה
אישורים והסמכות
טיפים
רעיונות ליצירה
מתכונים
בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
הוראות הכנה
שאלות ותשובות
מתכוני שבועות
יצירת קשר
טיפים
מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
חומרים ל-23-24 מקרונים:
200 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם ממרח לוטוס
הוראות הכנה:
מערבבים את הגבינה והלוטוס ביחד, מכניסים לשק זילוף או משתמשים בכף וממלאים את המקרונים.
המתכון באדיבות
יערה מילגרם ספקטור