עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

פבלובה עם תותים ומסקרפונה

פבלובה עם תותים וקרם מסקרפונה
 

חומרים ל-15 פבלובות:

  • שקית מרנג כל אחד יכול של המרשלג
  • למלית תותים:
  • 300 גרם תותים
  • 50 גרם מחית תותים (לא חובה)

 לקרם מסקרפונה:
  • 125 גרם גבינת מסקרפונה בטמפ` החדר
  • 1 מקל וניל
  • 40 גרם אבקת סוכר
  • 125 גרם שמנת מתוקה

 לקישוט:
  • פירות שאוהבים

הוראות הכנה:

1. מכינים מרנג לפי הוראות ההכנה, מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על תבנית סיליקון הפוכה של חצאי כדור (כדי ליצור מקום למילוי הפנימי), אופים בתנור על חום של 100 מעלות כשעה וחצי עד לייבוש מלא.

2. למלית תותים: חותכים תותים (או כל פרי אחר) לקוביות ושמים בתוך קערה, מוסיפים מחית תות, מערבבים היטב ובעזרת כף וממלאים את חצאי כדורי המרנג.

3. מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים את המסקרפונה עם מקל וניל ואבקת סוכר במהירות בינונית עד לתערובת אחידה וקרמית (בערך דקה). מעלים את מהירות המיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמנת המתוקה עד שמתקבלת קציפה אחידה ויציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים על חצאי כדור המרנג. מקשטים בפירות ומגישים.

המתכון באדיבות פז גויגון
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל