|
|
|
|
|
חומרים ל-3 כוסות גבוהות ולכ-6 כוסות אישיות:
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- שקית מרנג כל אחד יכול של המרשלג
הוראות הכנה:
1. מקציפים את כל החומרים בקערה ומעבירים לשקית זילוף.
2. מכינים מרנג לפי הוראות ההכנה על גב השקית. שוברים את המרנג לחתיכות.
3. מרכיבים בתוך כוסות: מתחילים בשכבה של שברי מרנג מעליה מזלפים את תערובת המסקרפונה וחוזרים על השלבים. את השכבה האחרונה מקשטים עם פירות שאוהבים כמו תותים, דובדבנים, אוכמניות, פטל ועוד...
המתכון באדיבות דנה ברזק
|
|
|
|
|
|
|
|