עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג

עוגת גבינה אפויה עם רוטב טופי קרמל ושברי מרנג

מצרכים לעוגה בגודל 24:

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה 
  • 6 ביצים בטמפ` החדר 
  • 2 סוכר וניל 
  • 1 וחצי כוס סוכר 
  • 4 כפות קורנפלור 
  • 3 כפות פודינג וניל 
  • מעט גרידת לימון 

לטופי קרמל:
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 
  • 100 גרם סוכר 
  • 10 גרם חמאה 
  • מעט מלח 

 למרנג:
שקית מרנג כל אחד יכול של המרשלג

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מפרידים ביצים ומקציפים חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב, מבריק ונוקשה אך לא מדיי.

3. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר לבלילה תפוחה וסמיכה, במקביל מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור והפודינג ביחד. מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור והפודינג לתוך תערובת החלמונים.

4. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה לבנה והשמנת החמוצה בעזרת מטרפה, לוקחים חלק קטן מהגבינות, מוסיפים לתערובת החלמונים ומערבבים. מוסיפים את שאר הגבינות לתוך הקערה עם החלמונים.
מוסיפים את גרידת הלימון לקערה. לוקחים את קצף החלבונים ומקפלים כמות קטנה לתוך תערובת הגבינות בהדרגה בכמה פעמים עד שהתערובת אחידה ולא מעבר לזה.

5. משמנים תבנית בגודל 24 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה. מכניסים לתנור לחצי שעה על 200 מעלות ולאחר מכן מוציאים בזהירות מהתנור ומעבירים סכין במהירות על דפנות העוגה בכדי לעזור לה לעלות בלי לקרוס. מורידים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים במשך חצי שעה. בתום זמן האפייה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן כשעה בתנור (בלי לפתוח את דלת התנור).

6. מכינים רוטב קרמל לאחר יום של מנוחה במקרר: מחממים בסיר את השמנת המתוקה ובמקביל מחממים סוכר בסיר קטן נוסף, מכניסים את הסוכר בכמה פעמים, כל פעם שהסוכר נמס מוסיפים סוכר נוסף עליו עד שהכל נמס ונוצר צבע עינברי (לא לערבב! אם צריך אפשר לסובב את הסיר בתנועות סיבוביות) לאחר מכן מכניסים בזהירות את השמנת החמה לתוך סיר הקרמל ומערבבים בעזרת כף עץ.
מכבים את האש, מוסיפים חמאה ומלח ומערבבים, נותנים לרוטב הקרמל להצטנן מעט ושופכים על גבי העוגה.

7. מכינים קישוט מרנג: מכינים את המרנג לפי הוראות ההכנה, שוברים את המרנג לחתיכות ומקשטים.

המתכון באדיבות ספיר סופר
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל