|
|
|
|
|
קאפקייקס וניל עם קוקוס צבעוני ובצק סוכר מרכיבים ל-12 יחידות: חצי כוס שמן קנולה 2 ביצים 3/4 כוס חלב 3/4 כוס סוכר קורט מלח כפית תמצית וניל 3/4 כוס קמח כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה: בקערה טורפים שמן, ביצים, חלב, סוכר, מלח, תמצית וניל לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה לתערובת חלקה. שופכים למנז`טים עד 3/4 גובה. מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות למשך 20 דקות. מצננים. קרם ווניל: שני מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל) חפיסת אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גרם)
אופן ההכנה: מניחים בקערת המיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות איטית ולאט לאט מגבירים עד לקצפת יציבה. מזלפים ומקשטים עם קוקוס של המרשלג וצורות מבצק סוכר.
המתכון באדיבות הקונדיטורית דנה ברזק
|
|
|
|
|
|
|
|