עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מרנג

היכן ניתן להשיג את התערובת מרנג "כל אחד יכול"?

 
את תערובת מרנג "כל אחד יכול" ניתן להשיג בחנויות המתמחות באפייה ובחנויות למוצרים חד פעמיים בכל רחבי הארץ. לפרטים נוספים, ניתן להיעזר בנציגי השירות שלנו בטלפון 03-6820455.
 

האם התערובת להכנת מרנג' "כל אחד יכול" מכילה חומר משמר?

 
לא.
 

האם אפשר להכין את תערובת המרנג' מראש לשימוש מאוחר ?

 
לא. כדי לשמור על הנפח, יש להשתמש במרנג` בתום ההקצפה, לזלף ולאפות.
 

האם אוכל לצבוע בעצמי את תערובות המרנג' ? באיזה צבעים ובאיזה שלב?

 
כן. אבקת מרנג "כל אחד יכול" הינה בצבע לבן. לקבלת גוונים שונים, ניתן להמיס צבע את מאכל ג`ל או אבקה בתוך המים הרשומים במתכון, להוסיפם לתערובת ולהקציף על פי ההוראות שעל גבי השקית.
 

מה אפשר להכין מהמרנג' המוכן?

 
המרנג המוכן משמש לזילוף ואפייה של נשיקות, פבלובה ובסיס לקינוחים נוספים. ניתן לזלף אותו על עוגות גבינה, פאי לימון ועוד ולהשחימו מתחת לגריל של התנור או בעזרת מבער.
 

באיזה שלב ניתן להוסיף למרנג', שקדים, שבבי קוקוס, פולי קפה גרוסים, אבקת קפה נמס, קקאו וכו'

 
את התוספות ניתן להוסיף רק לאחר גמר ההקצפה, בתנועות קיפול עדינות לבל תיפול התערובת ותפחית את נפחה. בשלב זה יש לזלף או ליצור נשיקות בעזרת שתי כפות (בהתאם לתוספת שהוכנסה).
 

בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל