עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מתכוני מליות למקרונים

רוני פרדי מרדכי מבכירי השפים בישראל

הרעיון מיצירת מוצר ליצירת חוויה - זה שיביא אנשים לחוות אותו -בעל ערך אדיר לדעתי. הוא מאפשר לך להכיר ולהבין אנשים ואת רצונם. באופן אישי אני חושב שיוצרים משהו שהוא משמעותי ובעל ערך עבור בני אדם זה מקנה יותר רצון ועניין לעוסק בדבר ליצור חוויה שתאפשר לכלל להשתמש בה בקלות ובנגישות, להפוך חלום למציאות ולשנות סדרי עולם. זה מביא אותך למצב שאתה נותן את הכל, משקיע ימים ולילות, ללכת הכי רחוק, ליצור מהפך ולהביא לשינוי. כי המטרה עומדת מול עינייך - ההזדהות עם האדם שלו מיועדת החוויה. 

"מקרון כל אחד יכול" הוא חלק מאותה החוויה
 
 
 

שוקולד במילוי קרם בוטנים

שוקולד במילוי קרם בוטנים

מקרון שוקולד במילוי קרם חמאת בוטנים ובוטנים מלוחים
מקרון שוקולד במילוי קרם חמאת בוטנים ובוטנים מלוחים
החומרים:
125 גר מאת בוטנים
50 גר חמאה לא מלוחה
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
75 גר אבקת סוכר
1 כף דבש
25 גר בוטנים מלוחים קיצוצים גס

ההכנה:
  • מקציפים את שני סוגי החמאות. 
  • מוסיפים את התמצית, אבקת הסוכר והדבש וממשיכים בהקצפה לקבלת קרם. בתנועות עטיפה מוסיפים את הבוטנים. 
  • ממלאים את המקרונים.
  • ניתן לעטר בשוקולד מומס.

המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

קרם שוקולד לבן בניחוח וניל

קרם שוקולד לבן בניחוח וניל

מלית קרם שוקולד לבן בניחוח וניל
החומרים:
220 גר` שוקולד לבן משובח
180 גר` שמנת מתוקה
מקל וניל מדגסקר
מקל וניל ממקסיקו
מקל וניל מטהיטי
אבקת מקרון כל אחד יכול של המרשלג

ההכנה:
  • מכינים את המקרונים לפי הוראות ההכנה.
  • מכינים קרם שוקולד לבן: מחממים את השמנת וזרעי הוניל עד לסף רתיחה.
  • מסירים מהלהבה מכסים בניילון נצמד ומשהים 30 דק`.
  • ממיסים את השוקולד, מסננים את השמנת ומוסיפים בהדרגה לשוקולד.
  • מכסים ונותנים לקרם להתקרר ולהתייצב. ניתן להקציב קלות את הקרם לקבלת קרם אוורירי וניתן להשתמש כמו שהוא.
  • מורחים עם כפית או מזלפים את הקרם בשקית זילוף על המקרון.
    המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

מלית קרם קפוצ'ינו

מלית קרם קפוצ'ינו

קרם קפוצ`ינו
החומרים:
 100 גר` שמנת מתוקה
1כף גדושה פולי קפה קלויים
200 גר` שוקולד לבן
2 כפיות ברנדי או וויסקי 

ההכנה:
קוצצים את פולי הקפה ומוסיפים לשמנת המתוקה, מחממים עד סף רתיחה.
מסננים, מוסיפים את השוקולד שבור לחתיכות קטנות ומערבבים להמסתו. מוסיפים את הברנדי מצננים.
 
המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

מלית קרם לימון

מלית קרם לימון

מלית קרם לימון
החומרים:
2 ביצים
120גר` סוכר
קליפה מגוררת מ- 2.5 לימונים
80 גר` מיץ לימון
150 גר` חמאה מרוככת


ההכנה:
בוחשים בעזרת מטרפה את הביצים הסוכר גרירת הלימון ומיץ הלימון. מחממים תוך ערבוב על גבי להבת אש נמוכה עד סף רתיחה. מורידים מהאש ומצננים לגמרי. מערבלים את החמאה במיקסר ומוסיפים בהדרגה את קרם הלימון. מקררים במקרר.
 
המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

מלית גנש שוקולד תפוז

מלית גנש שוקולד תפוז

קרם שוקולד
החומרים:
250 גר` [1 מיכל] שמנת מתוקה
200 גר` שוקולד מריר
קליפה מגוררת מחצי תפוז



ההכנה:
מחממים את השמנת עד סף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, שבור לחתיכות קטנות ואת גרירת קליפת תפוז. מערבבים להמסת השוקולד ולאחדות הקרם. מצננים לטמפרטורת החדר. 
 
המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

מלית אוכמניות סגולות

מלית אוכמניות סגולות

מלית קונפיטורת אוכמניות סגולות
החומרים:
250 גר` אוכמניות [טרי או קפוא]
150 גר` סוכר
25 גר` סוכר חום



ההכנה:
מניחים בסיר קטן את האוכמניות והסוכרים ומבשלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מפעם לפעם עד לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות לריכוז. מסירים מהלהבה יוצקים לקערה ומצננים
 
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי

מלית קרם ורדים

מלית קרם ורדים

קרם ורדים
החומרים:
200 גר` שוקולד לבן
400 גר` שמנת מתוקה
15 גר` סירופ ורדים
חצי כפית תמצית מי ורדים



ההכנה:
מבשלים את השמנת עד לרתיחה. מוסיפים את השוקולד שבור לחתיכות קטנות. מערבבים להמסתו. מוסיפים את הסירופ והתמצית ומניחים להצטנן. מניחים במקרר ליממה. למחרת מקציפים לקרם קליל.
 
המתכון באדיבות השף  רוני פרדי מרדכי

מלית מוס סלמון

מלית מוס סלמון

 
מלית למקרונים
החומרים:
3 פרוסות סלמון מעושן חתוך לחתיכות קטנות
200 גר` גבינת שמנת משובחת
כפית עירית קצוצה
קורט פלפל שחור גרוס
קליפה מגוררת דק מרבע לימון
קורט מלח אטלנטי

ההכנה:
במעבד מזון מרסקים את הסלמון ומחצית מכמות גבינה השמנת למחית חלקה. בתנועות עטיפה מוסיפים את יתרת הגבינה.
משלימים עם נותני הטעם
 
המתכון באדיבות השף רוני פרדי מרדכי

בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל