|
|
|
|
|
"מרציפן - כל אחד יכול" -תערובת להכנה קלה ומהירה של מרציפן איכותי 200 גרם תערובת "מרציפן כל אחד יכול" 2 כפות מים רותחים
הוראות ההכנה
- מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים 2 כפות מים רותחים.
- בוחשים בעזרת כף עץ עד שהמים נבלעים באבקה ומתחיל להיווצר גוש מרציפן.
- ממשיכים בלישה ידנית קצרה בלבד ויוצרים צורת גליל.
- עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקום קריר ויבש.
לאחר הכנתו, המרציפן טוב לשימוש עד שבועיים ימים.
טיפים - להטמעת הטעמים, רצוי לתת למרציפן לנוח כמה שעות לפני השימוש.
- מעולה לאפייה כמילוי של קרואסונים, רולדות ולציפוי עוגות וקאפקייקס.
- המרציפן מצוין למאכל כפי שהוא. ניתן להוסיף לו אגוזים למיניהם, פירות יבשים שבבי שוקולד ועוד.
- הוא קולט היטב צבעי מאכל ומאפשר עיצוב פירות, פרחים ודמויות כחומר ביד היוצר.
|
|
|
|
|
|
|
|