|
|
|
|
|
"מרנג - כל אחד יכול" מביצים מפוסטרות 250 גרם תערובת "מרנג כל אחד יכול" 100 גר` מים בטמפרטורת החדר
הוראות הכנה להכנת נשיקות מרנג
- מחממים מראש את התנור ל- 100 מעלות בטורבו.
- מוציאים מהאריזה את שקית הזילוף, מעבירים את התערובת לקערת המערבל ומוסיפים את המים.
- מערבלים מספר שניות במהירות איטית עד שהמים נבלעים באבקה וממשיכים בהקצפה במהירות גבוהה כ-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
- ממלאים את שקית הזילוף בתערובת המוקצפת. גוזרים במספריים את קצה השקית ויוצרים פתח של כ- 10 מ"מ או משתמשים בצנתר משונן. מזלפים על נייר אפייה או משטח סיליקון.
- מכניסים את התבניות לאפייה בטורבו בטמפרטורה של 100 מעלות צלסיוס כשעתיים. רצוי להשאיר חריץ קטן בדלת התנור ליציאת אדים.
- מוציאים מהתנור מצננים משחררים מנייר האפייה ושומרים בקופסא אטומה.
הוראות הכנה לציפוי פאי ועוגות לאחר ההקצפה, מזלפים את המרנג על העוגה. להזהבה קלה אופים בטמפרטורה של כ-170 מעלות עד להשגת הגוון הרצוי ולהשחמה משתמשים בברנר או בגריל התנור.
טיפים: ניתן להוסיף לתערובת המרנג המוקצף לפני האפייה, בתנועות קיפול עדינות, שברי אגוזים ,שבבי קוקוס, קקאו, קפה נמס, וליצור בעזרת שתי כפיות גבעות מרנג` א-סימטריות.
|
|
|
|
|
|
|
|