עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מרנג הוראות הכנה

"מרנג - כל אחד יכול" מביצים מפוסטרות
250 גרם תערובת "מרנג כל אחד יכול"
100 גר` מים בטמפרטורת החדר

הוראות הכנה להכנת נשיקות מרנג

  1. מחממים מראש את התנור ל- 100 מעלות בטורבו.
  2. מוציאים מהאריזה את שקית הזילוף, מעבירים את התערובת לקערת המערבל ומוסיפים את המים. 
  3. מערבלים מספר שניות במהירות איטית עד שהמים נבלעים באבקה וממשיכים בהקצפה במהירות גבוהה כ-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואחידה. 
  4. ממלאים את שקית הזילוף בתערובת המוקצפת. גוזרים במספריים את קצה השקית ויוצרים פתח של כ- 10 מ"מ או משתמשים בצנתר משונן. מזלפים על נייר אפייה או משטח סיליקון. 
  5. מכניסים את התבניות לאפייה בטורבו בטמפרטורה של 100 מעלות צלסיוס כשעתיים. רצוי להשאיר חריץ קטן בדלת התנור ליציאת אדים.
  6. מוציאים מהתנור מצננים משחררים מנייר האפייה ושומרים בקופסא אטומה.
 
הוראות הכנה לציפוי פאי ועוגות
לאחר ההקצפה, מזלפים את המרנג על העוגה. להזהבה קלה אופים בטמפרטורה של כ-170 מעלות עד להשגת הגוון הרצוי ולהשחמה משתמשים בברנר או בגריל התנור.

טיפים:
ניתן להוסיף לתערובת המרנג המוקצף לפני האפייה, בתנועות קיפול עדינות, שברי אגוזים ,שבבי קוקוס, קקאו, קפה נמס, וליצור בעזרת שתי כפיות גבעות מרנג` א-סימטריות.
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל