|
|
|
|
|
המרכיבים להכנת כ-20 זוגות מקרונים 250 גרם תערובת "מקרון - כל אחד יכול" 50 גרם מים מהברז
הוראות הכנה
- מכוונים תנור למצב טורבו ומחממים מראש ל- 130 מעלות.
- מעבירים את התערובת לקערת מערבל.
- מחממים את המים לחום של 50 מעלות (כ- 15 שניות במיקרו) ומוסיפים לקערה.
- מערבלים מספר שניות במהירות איטית עם וו "גיטרה" עד שהאבקה תיבלע במים וממשיכים בערבול במהירות בינונית למשך 4 דקות לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
- ממלאים את שקית הזילוף המצורפת בתערובת. בעזרת מספריים גוזרים את פתח היציאה כך שייווצר חור של כ- 1 ס"מ או לחילופין משתמשים בצנתר מס` 10.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מזלפים עיגולים בקוטר של כ- 2.5 ס"מ ומשאירים מרווחים של 2 ס"מ ביניהם.
- מכניסים את התבנית למרכז התנור החם ואופים 22 דקות.
- מוציאים מיד מהתנור ונותנים למקרונים להתקרר לגמרי.
- משחררים מנייר האפייה וממלאים במילוי הרצוי.
- שומרים במקרר.
טיפים
- ניתן למלא את המקרונים במילוי מתוק כגון: ריבות, מליות פרי מוכנות, קרמים בטעמים שונים ו... גם מליות מלוחות כמיטב הדמיון הפורה
- המקרונים צריכים לשהות יום במקרר לפני האכילה. מפתה אומנם להתחיל לזלול אותם מיד, אך על מקרון מושלם לנוח לפחות יממה בקירו
- מומלץ להוציא מהמקרר כשעה לפני ההגשה.
- ניתן לשמור את המקרונים ללא המילוי בכלי אטום במקפיא ולמלא בעת הצורך.
|
|
|
|
|
|
|
|