עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
אודות

אודות

  • למד עוד אודותינו
  • הסיפור המשפחתי
  • בין לקוחותינו
  • כתבו עלינו

כתבו עלינו

רוצה מרציפן/ריקי ביטון

רוצה מרציפן/ריקי ביטון

מתחשק לך משהו מתוק מרציפן ומתוחכם? הרבה סוכר ועוד יותר שקדים טחונים יוצרים מעדן שקשה לעמוד בפניו. ריקי ביטון וצוות המרשלג מגישים מאפי פירות שלוקחים את המרציפן צעד אחד קדימה

לקריאת הכתבה - לחץ כאן

סודות ושקדים/ הילה אלפרט ישראל היום 30.1.2015

סודות ושקדים/ הילה אלפרט ישראל היום 30.1.2015

שתי חברות שעלו מגרמניה בשנות השלושים, מחברת מתכונים שדפיה מצהיבים וממתקים שנרקחו בדירת חדר תל־אביבית • מסע בניחוחות שקדייה, בעקבות המרציפן

לקריאת הכתבה - לחץ כאן

בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל