עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מקרון לשוק המקצועי

המרכיבים להכנת 80-100 זוגות מקרונים
1 ק"ג "מקרון-כל אחד יכול"
200-220 גר` מים מהברז (ראה טיפים)
אבקת צבע מאכל בגוון הרצוי

מיקסר עם וו גיטרה
תבניות אפיה שטוחות
משטח סיליקון או נייר אפיה
שקית זילוף עם פיה עגולה [רצוי פיה מספר 10]

ההכנה

1. מחממים תנור עם ארובה פתוחה. תנור טורבו 130 מעלות / תנור [פיזיקלי] סטאטי 150 מעלות
2. מעבירים לקערת המיקסר את תערובת "מקרון-כל אחד יכול"
3. מערבבים את הצבע והמים ומחממים ל 50 מעלות [ניתן במיקרו] ומוסיפים לקערה.
4. מערבלים במהירות נמוכה מספר שניות רק עד לספיגת המים בתערובת.
5. מגבירים למהירות בינונית ומערבלים במשך 4 דקות לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
6. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת במשטח סיליקון או נייר אפייה עיגולים בקוטר 2.5 ס"מ / גודל מטבע חצי שקל, במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני.
7. אופים במשך 20 דקות .
8. מוציאים מהתנור, נותנים למקרונים להצטנן לגמרי ורק אז משחררים.
9. ממלאים במילוי הרצוי
10. שומרים במקרר.
 
טיפים
כמות המים המוספים משתנה בהתאם לספיגתם בשקדים ולמידת הסמיכות המתאימה לזילוף.
זמן האפיה תלוי בגודל המקרון, בכמות התבניות שאופים ובתנור עצמו. ניתן להוסיף או לגרוע 2-5 דקות אפיה בהתאם.
כשמשתמשים בנייר אפיה בתנור סטאטי כשתבנית האפיה מונחת על תחתית תא האפיה יש לאפות בתבנית כפולה [תבנית המונחת על תבנית נוספת] בשימוש על משטח סילקון אין בכך צורך.
ניתן למלא את המקרונים במילוים מתוקים כגון, ריבות מובחרות, מליות פרי מוכנות , גנשים, קרמים וממרחים בטעמים שונים ועוד. כמו כן ניתן למלא במליות עם טוויסט מלוח כגון כבד אווז, קרם פטריות ו...כיד הדמיון הטובה.
על המקרונים לשהות לפחות יממה במקרר לפני ההגשה! מקרון מושלם הוא מקרון שנח בקירור וספח אליו מן הלחות של המילוי, מומלץ להוציא כשעה לפני ההגשה.
ניתן לשמור את המקרונים האפויים ללא המילוי בכלי אטום במקפיא עד שלושה חודשים ולמלא בעת הצורך.
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל