|
|
|
|
|
לפני השימוש יש ללוש את הבצק ולרככו מעט. על מנת למנוע הדבקות הבצק, מומלץ לפדר את משטח העבודה והמערוך במעט קורנפלור או אבקת סוכר.
לרדד בעזרת מערוך לעובי המבוקש.
לקרוץ את הצורה הרצויה ו/או לגלגל על המערוך ולשחרר בזריזות מעל לעוגה שנמרחה קודם לכן בשכבה דקיקה של ריבה או קרם בהירים.
להדק ולהחליק בקלות בעזרת כפות ידיים נקיות.
לבצק הסוכר הלבן ניתן להוסיף צבעי מאכל בג`ל ולערבב היטב בזמן הלישה.
את השאריות יש להחזיר לשקית הניילון, לשחרר את האוויר הכלוא בה, לאטום היטב בקופסא ולאחסן במקום יבש ואפל.
|
|
|
|
|
|
|
|