|
|
|
|
|
המרכיבים להכנת 40-50 זוגות מקרונים
500 גרם תערובת "מקרון – כל אחד יכול"
100 גרם מים מהברז
הוראות הכנה
א. מכוונים תנור למצב טורבו ומחממים מראש ל- 130 מעלות.
ב. מעבירים את התערובת לקערת מערבל.
ג. מחממים את המים לחום של 50 מעלות (כ- 30 שניות במיקרו) ומוסיפים לקערה.
ד. מערבלים מספר שניות במהירות איטית עם וו "גיטרה" עד שהאבקה תיבלע במים וממשיכים בערבול במהירות בינונית למשך 4 דקות לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
ה. ממלאים את שקית הזילוף המצורפת בתערובת. בעזרת מספריים גוזרים את פתח היציאה כך שייווצר חור של כ- 1 ס"מ או לחילופין משתמשים בצנתר מס` 10.
ו. מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה. מזלפים עיגולים בקוטר של כ- 2.5 ס"מ ומשאירים מרווחים של 2 ס"מ ביניהם.
ז. מכניסים את התבניות למרכז התנור החם ואופים 22 דקות.
ח. מוציאים מיד מהתנור ונותנים למקרונים להתקרר לגמרי.
ט. משחררים מנייר האפייה וממלאים במילוי הרצוי.
י. שומרים במקרר.
טיפים
-
ניתן למלא את המקרונים במילוי מתוק כגון: ריבות, מליות פרי מוכנות, קרמים בטעמים שונים ו... גם מליות מלוחות כמיטב הדמיון הפורה
-
המקרונים צריכים לשהות יום במקרר לפני האכילה. מפתה אומנם להתחיל לזלול אותם מיד, אך על מקרון מושלם לנוח לפחות יממה בקירור ולספוח אליו מן הלחות של המילוי.
-
מומלץ להוציא מהמקרר כשעה לפני ההגשה.
-
ניתן לשמור את המקרונים ללא המילוי בכלי אטום במקפיא ולמלא בעת הצורך.
למתכונים למליות וגנאשים - לחץ כאן
|
|
|
|
|
|
|
|