עברית | english | العربية
המרשלג
03-6820455
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר

טיפים

  • רעיונות ליצירה
    • דובי מבצק סוכר
    • ילד מבצק סוכר
    • אפרוח מבצק סוכר
    • צפרדע מבצק סוכר
    • פינגווין מבצק סוכר
    • ראש אפרוח בצק סוכר
    • ראש צפרדע בצק סוכר
    • קאפקייקס וניל
  • מתכונים
    • מתכוני מליות למקרונים
    • מתכוני מרציפן
    • מתכוני מרנג
  • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
  • הוראות הכנה
    • בצק סוכר- הוראות שימוש
    • מאסטר רויאל אייסינג
    • מקרונים - הוראות הכנה
    • מרציפן הוראות הכנה
    • מקרון לשוק המקצועי
    • מקרונים 250 גרם
    • מרנג הוראות הכנה
  • שאלות ותשובות
    • בצק סוכר
    • מקרונים
    • מרציפן
    • מרנג
  • מתכוני שבועות
    • עוגת גבינה עם רוטב טופי קרמל ומרנג
    • קינוח כוסות מסקרפונה
    • פבלובה עם תותים ומסקרפונה
    • מלית קרם לוטוס-מסקרפונה
    • עוגת גבינה על בסיס דקואז פיסטוק עם קרם תות עץ

מאסטר רויאל אייסינג


להכנת מרקם סמיך המתאים לעיטור וזילוף יש לצקת לכוסית האבקה כ- 3.5 כפיות מים.
להכנת זיגוג וציפוי (דליל) יש לצקת לכוסית האבקה 5-6 כפיות מים.
את המים יש לערבב היטב באבקה עד לקבלת מרקם חלק.
ולאחר כ- 5 דקות השהייה, לערבב שנית ולמלא את שקית הזילוף.
בעזרת מספריים יש לחתוך פתח יציאה. בתחילה מומלץ ליצור חור קטן ולהגדילו בהתאם לצורך.
בין לקוחותינו
  • ראשי
  • אודות
    • למד עוד אודותינו
    • הסיפור המשפחתי
    • בין לקוחותינו
    • כתבו עלינו
  • מרציפן
  • בצק סוכר
  • אבקות
    • מרנג
    • מקרון
    • מרציפן
    • רויאל אייסינג
  • קישוטי עוגה
    • טיפטופים
    • ציפיקייק
  • השוק המקצועי
  • טופס הזמנה
  • אישורים והסמכות
  • טיפים
    • רעיונות ליצירה
    • מתכונים
    • בית ספר לבצק סוכר של המרשלג
    • הוראות הכנה
    • שאלות ותשובות
    • מתכוני שבועות
  • יצירת קשר
הצטרפו אלינו ב youtube
הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
הצהרת נגישות
כתובת: ת.ד. 35001 תל אביב | טלפון: 03-6820455 | פקס: 03-6831251
המרשלג פרלינס|בצק סוכרwww.hammerschlag.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים  
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל